12.3.07

PAC

Política Agrària Comuna. Relació amb la política agrària espanyola

3 comentarios:

Anónimo dijo...

És la política de la UE en temes relacionats amb la producció agrària. El seus objectius són: mantenir un nombre suficient de pagesos a Europa, eliminar els desequilibris entre les diferents regions agràries, concienciar els pagesos del deteriorament mediambiental, diversificar les activitats econòmiques dels espais agraris, eliminar els excedents agraris, mantenir els preus agraris en el mercat i financiar i subvencionar ajudesa les persones que es dediquen al món agrari.. Es duu a terme a través d’organismes com el FEOGA. Abarca gran part del pressupost de la UE.

Anónimo dijo...

Pel que fa a la política agrària espanyola cal afegir que actualment Europa planteja una nova reforma de la PAC la qual inclou una reducció de les ajudes que aquesta otorga a Espanya per dedicar-les als països de l'est, els quals són més agraris.

Unknown dijo...

La reforma de la PAC adoptada pel consell Europeu té per objectiu preparar l'agricultura europea per a plantar cara als reptes interns i externs que iran sorgint.Aquesta reforma impulsarà l'assoliment d'una agricultura més competitiva però al mateix temps mes respectuosa amb el medi ambient.Aquesta és més pròxima als interessos dels ciutadans,i és menys perturbadora dels mercats mundials del que era abans.