12.3.07

Ramaderia extensiva


10 comentarios:

Anónimo dijo...

Ramaderia caracteritzada per tenir el ramat no estabulat,alimentat amb pastures naturals complementades amb pinsos o amb ferratges cultivats.
A Espanya constitueix el ramat boví,oví i porc ibèric.

Anónimo dijo...

Es la ramaderia que es pràctica, sobretot, en grans extencions de terra i on predomina una economia de subsistència. Aquest tipus de ramaderia necessita menys capital per a invercions, mà d'obra i alimentació que la ramaderia intensiva.
A Espanya la ramaderia intensiva es quasi nul.la, es concentra en zones de l'est peninsular.

Anónimo dijo...

Es una producció de qualitat

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...

Aquesta ramaderia és necessària per conservar prats i pastures.
Ex de explotacions de ramaderia extensiva del Parc Natural del Montseny

oleeeeeeeé dijo...

oleeeeeeee y ole su arte
frikis
empollones

Anónimo dijo...

Els sistemes extensius, tradicionals o convencionals de producció animal es caracteritzen essencialment per formar part d'un ecosistema natural modificat per l'home, és a dir, un agroecosistema, i tenen com a objectiu la utilització del territori d'una manera perdurable, o sigui, estan sotmesos als cicles naturals, mantenen sempre una relació àmplia amb la producció vegetal de l'agroecosistema que formen part i tenen, com a llei no escrita, la necessitat de llegar a la generació següent els elements del sistema tant inanimados com a animats i fins i tot els construïts per l'home, en un estat igual o superior que els que es van rebre de la generació precedent.

Dins de la ramaderia extensiva podríem incloure a la ramaderia sostenible que és la ramaderia perdurable en el temps i que manté un nivell de producció sense perjudicar al medi ambient o a l'ecosistema. La ramaderia sostenible s'inclou dins del concepte de desenvolupament sostenible.

capulloman dijo...

es la puta madre del profe montada en una vaca jajajaj

Anónimo dijo...

es un tipus de ramaderia