12.3.07

Població ocupada

Poblacio ocupada: És aquella part de la població activa,entre 16 i 65 anys, que té un treball remunerat. Per «treballar» s'ha d'entendre sempre la realització d'una activitat a canvi d'un sou, salari, benefici empresarial o guany familiar, en metàl·lic. Aquesta part de la població és la que financía activitats públiques (escol.les, hospitals...) i la que paga l´atur a les persones que es troben aturades. A Espanya la població ocupada és d´uns 12 milions de persones; el problema que té és que amb l´envelliment de la població,Espanya necessitarà l´arribada de molts immigrants per poder mantenir la població no activa i la activa desocupada. Es calcula a través de la taxa d'ocupació i s'expressa en tants per mil.

4 comentarios:

Amanda dijo...

És aquella part de la població activa que té un treball remunerat. Aquesta part de la població és la que financia activitats públiques (escol.les, hospitals...) i la que paga l´atur a les persones que es troben aturades.
A Espanya la població ocupada és d´uns 12milions; el problema que té és que amb l´envelliment de la població Espanya necessitarà l´arribada de molts immigrants per poder mantenir la població no activa i la activa desocupada.

Ana AB dijo...

Es calcula a través de la taxa d'ocupació i s'expressa en tants per mil.

Paula dijo...

És la població de 16 anys o més que ha treballat, per compte d'altri o per compte propi, a la seva ocupació principal o a una de secundària. Per «treballar» s'ha d'entendre sempre la realització d'una activitat a canvi d'un sou, salari, benefici empresarial o guany familiar, en metàl·lic
Les persones que tenen una ocupació en la qual han treballat anteriorment, però de la qual han estat absents, es consideren ocupades si mantenen un vincle estret amb la seva ocupació.

Anónimo dijo...

explained most people will repay your personal loans by the due date and additionally not having problems
A respected consumer debt charitable organisation can possibly expect the sheer number of most people checking out these people intended for guide more than payday advance bad debts to help twice this particular. bill nonprofit claims close to buy your short-run, substantial awareness lending options this season. Typically the aid organization affirms four years back the sheer number of purchasers using them was initially unimportant.
szybka pożyczka
pożyczki prywatne
szybka pożyczka
kredyty pozabankowe dla zadłużonych
pożyczka na dowód

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl